Veelgestelde vragen

Hoe kan ik jullie bereiken?
Garagedeurwereld is dagelijks per telefoon bereikbaar van 09:00 - 17:00 uur op  010-5914444, of per mail: info@garagedeurwereld.nlWaarom krijg ik geen bevestigingsmail nadat ik m'n bestelling heb afgerond?
Sommige klanten van garagedeurwereld hebben een spamfilter. De bevestiging e-mail wordt dus soms geweigerd/geblokkeerd. Mocht dit het geval zijn dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen om na te gaan of wij uw betaling al ontvangen en verwerkt hebben.

Is er een bedenktermijn?
Als u iets uit onze webshop heeft  besteld, geldt een maximaal bedenktermijn van 14 dagen, ingaande op de dag na levering De verzendkosten voor het terugsturen van de bestelde producten worden niet door ons vergoed. Kijk voor meer informatie op de pagina Annuleren/Retourneren.Waar kunnen jullie leveren?

Garagedeurwereld levert voorlopig alleen in de Benelux. Bij bestellingen boven de 2000 kilo is hier nader over overeen te komen.Wat zijn de verzendkosten?

Als u wilt weten wat de verzendkosten zijn, ga dan naar de pagina Verzending en Levering.Wanneer en hoelaat komen jullie bezorgen?

Zodra u uw bestelling geplaatst heeft, gaan we uw bestelling verwerken. Nadat dit gebeurd is nemen wij per mail contact met u op over de afleverdag en tijd om uw bestelling af te leveren.Kan ik ook de producten bekijken die jullie aanbieden?

Nee dit is helaas niet mogelijk. Garagedeurwereld is een internet winkel en heeft een klantenservice die u online kan helpen.

Wat moet ik doen wanneer ik een klacht of suggestie heb?

Als u een klacht heeft, kunt u terecht bij onze klachtenprocedure.Hoe worden jullie prijzen vermeldt?

Alle prijzen die u ziet op de website zijn inclusief 21% BTW: Duidelijk en zonder verassingen.Met welke betaalwijzen kan je afrekenen bij hekkenwereld?

Voor een overzicht van alle mogelijke betaalmogelijkheden verwijzen wij u graag door naar de betaalmogelijkheden.Is online shoppen bij jullie veilig?

Garagedeurwereld is aangesloten bij de organisatie Thuiswinkel Waarborg. Deze organisatie is hét kwaliteitskeurmerk van voor het veilig kopen van producten en diensten op het internet. Tevens wordt Thuiswinkel volledig ondersteund door de Consumentenbond. Kijk op de website van thuiswinkel voor meer informatie. Daarnaast wordt uw online betaling wordt afgehandeld door onder andere betaalsysteem Mollie. Mollie maakt het online betalen in deze webshop mogelijk door online betaalmethodes als iDEAL en (komend) creditcard aan te bieden en zij zorgen voor de afhandeling van uw transactie. Mollie is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.Heeft u een andere vraag?
Heeft u andere vragen, bel dan onze klantenservice voor ondersteunend advies op: 010-5914444 of mail ons op info@garagedeurwereld.nl U krijgt binnen 24 uur een reactie!