Verzending en Levering

Elke bestelling is anders, dus afhankelijk van het gewicht en omvang van de bestelling maken we een keuze tussen bezorging per pakket, of bezorging door onze eigen bezorgservice. Voor bestellingen die garagedeuren bevatten, moet u mogelijk thuisblijven om de bestelling te ontvangen en te ondertekenen. Omdat we veel waarde hechten aan een vlekkeloze levering van onze producten, bezorgen we alle bestellingen binnen Nederland met onze eigen bezorgservice met een ervaren bezorger.

Statusupdate
Kort nadat u uw bestelling (en betaling) heeft voltooid, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw bestelling. Daarin worden alle gegevens vermeld. Zodra uw bestelling is verzonden per pakket, of de datum en tijd bekend is dat onze eigen bezorgservice langskomt krijgt u een statusupdate per mail van uw bestelling.


Afhalen
Het is ook mogelijk uw bestelling zelf af te halen in het depot in Maasland. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat krijgt u een statusupdate per mail van uw bestelling. 

Onze afhaaltijden zijn:
Maandag t/m vrijdag: 09:00 uur tot 16:00 uur


Verzendkosten
Voor alle bestellingen voor Nederland en België gelden de volgende verzendkosten:

VerzendkostenNederlandBelgië / Luxemburg / Duitsland
Onderdelen
€4,95 | Gratis boven €25,-
€18,95 
Garagedeuren
€49,95 
€89,95  
Gratis verzendingboven €500,-
boven €1500,-
* Garagedeuren zijn uitgezonderd voor bezorging op de eilanden.
** De verwachte leverdatum die aangegeven staat bij het product is geen garantie dat dit wordt behaald binnen het gestelde termijn rekening houdende met de voorraadpositie van dat product op dat moment.
*** In Duitsland leveren wij alleen in de deelstaten Bremen, Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen en Rheinland-Pfalz


Levertijd
Wij doen ons uiterste best de bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. In de webshop staat de levertijd per artikel in werkdagen weergegeven. Als u meerdere artikelen gecombineerd besteld geldt automatisch het artikel met het langste levertermijn.

* Alle dagen zijn werkdagen

Bezorgen op locatie:
Als er door onze eigen bezorgservice bezorgd wordt, let er dan op dat wij bezorgen tot aan de deur. Als u een plek heeft die verder is dan acceptabel, dient u dit zelf te verzorgen. De afmetingen en gewichten zijn bekend op onze website en krijgt op het totaaloverzicht een totaalgewicht te zien van de totale bestelling. U kunt dus zelf een inschatting maken waar u de bestelling kwijt kan met de aangegeven maten, gewichten en grens van onze bezorgservice. Mocht u nog vragen hebben, of twijfelen neem dan even contact of met onze klantenservice.